Sportclubs

Weekend Warrior Sportclub Programma

Sporten doen we vaak in clubverband of bij een vereniging. Die clubs hebben het niet altijd even makkelijk. Daarom is er het speciale sportclub programma van Weekend Warrior. De werking is simpel, per club wordt een kortingscode aangemaakt. Met deze code krijgen leden korting op hun aankopen bij Weekend Warrior en jaarlijks keert Weekend Warrior een percentage van de winst die door de leden gerealiseerd is uit aan de betreffende club. 

Waarom?

Weekend Warrior staat midden in de maatschappij en wil met een kwalitatief hoogwaardig assortiment serieuze sporters ondersteunen. Wij geloven dat de juiste materialen en voeding prestaties kan verbeteren en individuen kan motiveren. Deze sporters sluiten zich vaak aan bij een sportclub of vereniging. Op die manier werken ze gezamenlijk aan betere prestaties, een gezondere bevolking en plezier in sport en leven. En dat vinden wij belangrijk! Sportclubs hebben het echter vaak moeilijk om de bezetting rond te krijgen, om voldoende vrijwilligers te vinden en om hun leden zo goed mogelijk te begeleiden. Daarom ondersteunen wij niet alleen de leden maar ook de clubs, verenigingen en trainers. Door een deel van de door hun leden gegenereerde omzet uit te keren.

Hoe werkt het?

De methode is simpel. Een sportclub, vereniging of trainer kan een unieke kortingscode aanvragen voor de webshop www.weekendwarrior.nl. Deze code wordt verspreid onder de leden, bestuursleden en belangstellenden. Wanneer met de code een aankoop gedaan wordt krijgt de koper een korting van 25% op bijna alle producten. Uitgesloten zijn bijvoorbeeld producten die al afgeprijsd zijn. Het aankoopbedrag, de kosten en BTW worden per kortingscode bijgehouden en aan het eind van een periode wordt over de winst 5% uitgekeerd aan de sportclub.

Wat zijn de voordelen? 

  • Leden krijgen 25% korting op aankopen bij Weekend Warrior
  • Sportclubs krijgen per periode een deel van de winst voor in de clubkas
  • Het assortiment van Weekend Warrior bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige producten
  • De sportvoeding in het assortiment van Weekend Warrior is dopingvrij (WADA Approved)

Wie kunnen meedoen?

Deelname aan het Weekend Warrior Sportclub Programma staat open voor:

  • Sportclubs en verengingen in alle takken van sport
  • Zelfstandige (personal) trainers 
  • Instellingen die vanuit een andere invalshoek baat hebben bij de producten van Weekend Warrior
  • Organisatoren van sport evenementen of reizen

Reeds aangesloten:

DVO Coaching

Sport met Hart Heerenveen

Stefan van der Pal

WielrennersBeLike 

Arko Zoutendijk

Susan Plakke

Sonja Lambertha

 

Deelname aanvragen

Stuur een e-mailtje aan info @ weekendwarrior . nl en wij nemen daarna contact met u op.