M1 Technical Woman Running Shirt

Grafeen: het materiaal van de toekomst

Dit technische shirt van Mico bestaat grofweg uit 3 onderdelen: het voor- en achterpand, de zijkanten en de mouwen. In de samenstelling is gebruik gemaakt van GRAFEEN. De samenstelling van dit unieke materiaal bestaat uit een zeer dunne laag koolstofatomen die zijn gewonnen uit grafiet.

Elk onderdeel van het shirt heeft eigen unieke eigenschappen waardoor het shirt als geheel de sporter de juiste berscherming biedt met maximaal comfort. 

De belangrijkste eigenschappen:

1) Het heeft een uitstekende thermische geleiding
2) Het stoot bacteriën af en voorkomt de opbouw van slechte geuren
3) Het is antistatisch en verspreidt snel de ophoping van elektrostatische ladingen
4) Het is sneldrogend

Daarnaast is het zeer licht van gewicht en oersterk!

P4P: Protection for performance

Vanaf € 64,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
MI-MA03388

Bovenste ruggedeelte: Mesh Nicosia - 88% polyester / 12% EA
Tweerichtingsrek met zeer robuustheid en sterkte
1 sneldrogend
2 uitstekend ademend vermogen
3 maximaal comfort

Mouwen: Morea - 80% Polyamide / 20% EA
Lichtgewicht, zeer rekbaar en robuust garen
1 antipilling
2 UV-bescherming tot een factor UPF 50+
3 chloorbestendig

Zijkanten: Flow - 100 % polyester
Deze stof wordt gekenmerkt door zijn driedimensionale structuur met een golfvorm op de stoffen binnenkant terwijl de buitenkant plat is. Dit garandeert een perfecte balans tussen comfort, lichtgewicht en prestatie.
De aanwezigheid van een rekbare vezel garandeert een hoge mate van pasvorm en aanpassing van de stof aan de lichaamsvorm. Samengesteld uit twee complementaire polyestervezels die samenwerken, het externe garen dat dunner is dan het interne garen waardoor zweet snel verspreidt kan worden. Daarnaast voelt het heerlijk zacht aan. Het binneste garen creëert een driedimensionale structuur die een perfect ademend vermogen heeft en bij elke vochtigheid het ongemakkelijke plakkerig gevoel op huid zal voorkomen.

Voor- en achterpand: Flamingrap - 8B% Polyamide/12% Elastaan ​​+ Grafeen Print
De samenstelling van dit unieke materiaal bestaat uit een zeer dunne laag koolstofatomen die zijn gewonnen uit grafiet, een proces dat pas in 2004 door wetenschappers is ontwikkeld. Dit proces zal in de toekomst worden gebruikt bij de productie van een breed scala aan producten: van smartphonebatterijen tot Personal Computers. Hierdoor is grafeen beschreven als het materiaal van de toekomst. Het heeft het vermogen om licht op bijna elke golflengte te absorberen. Grafeen is daarom in staat om zowel ultraviolette lichtstralen als infrarood licht te absorberen Grafeen is een van de dunste en lichtste materialen die er bestaan, maar het heeft een sterkte die 200 keer superieur is aan staal, dankzij de koolstofatoomverhoudingen en de zeshoekige vorm die het een unieke gelaagde honingraat-structuur geeft. Grafeen is een tweedimensionaal zeshoekig gelaagd materiaal dat bestaat uit één enkel atoom dat is gevormd uit een hexagonaal macromolecuul! En deze geven het materiaal zijn unieke eigenschappen en voordelen;
1) Het heeft een uitstekende thermische geleiding die zorgt voor een koelend effect gedurende lange periode of als alternatief een snel verwarmingseffect kan genereren
2) Het stoot bacteriën af en voorkomt de opbouw van slechte geuren
3) Het is antistatisch en verspreidt snel de ophoping van elektrostatische ladingen
4) Het is sneldrogend

De onderkant van de achterzijde van het shirt is van silicone materiaal in honingraat patroon zoals de structuur van de stof waardoor het shirt niet "op kruipt".

MOLECULAIRE STRUCTUUR en GRAFEEN AFDRUK

MOLECULAR STRUCTURE and GRAPHENE PRINT

 

Meer informatie
Merk Mico
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:M1 Technical Woman Running Shirt
Uw waardering