Omega 3 - Etixx Sports Nutrition

Etixx Omega 3 is een hooggedoseerd visoliesupplement, rijk aan EPA, DHA en verrijkt met Vitamine D en E. EPA en DHA zijn aanwezig in triglyceridenvorm en in een gunstige 4/3 verhouding. Vitamine D draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem. Vitamine E is een anti-oxidant, die werd toegevoegd om oxidatie van de visolie te voorkomen, juist voldoende zonder risico op verstoring van trainingsadaptaties.

  • Hooggedoseerd visoliesupplement (640 mg Omega-3 per softgel)
  • Bevat EPA en DHA in triglyceridenvorm
  • Bevat EPA en DHA in een 4/3 verhouding
  • EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart
  • Bevat vitamine D dat bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem
  • Bevat vitamine E

Gebruik: 1-2 softgels per dag.
Aanbevolen voor: Preventief in kuurvorm. Zeker bij onvoldoende omega 3 rijke voeding.

€ 26,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4186904

Voor WIE kan Omega 3 voordelig zijn?
Dankzij de algemeen gezondheidsbevorderende eingeschappen zijn Omega-3 supplementen aanbevolen voor iedereen, zowel sporters als niet-sporters. Zeker aanbevolen wanneer de sporter onvoldoende omega-3 rijke voeding (vb. vette vis) consumeert.


WAT is Omega 3 en WAAROM gebruiken?
Omega-3 vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren. De bekendste Omega-3 vetzuren zijn EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Vette vis zoals makreel, zalm, haring, sardines, forel, is de belangrijkste voedingsbron omega-3 vetzuren. 1-2 keer per week vette vis eten is dan ook de aanbeveling, wat overeenkomt met 250-500mg/dag EPA/DHA. Het is gekend dat Omega-3 vetzuren gezondheidsbevorderende eigenschappen (oa. ontstekingsremmende kenmerken) bezitten. Zo zouden ze kunnen helpen bij het voorkomen van hart- en vaatziekten en een te hoge bloeddruk. Voor sporters specifiek zouden omega-3 vetzuren daarnaast ook kunnen bijdragen tot een snellere recuperatie en spierherstel na intensieve training of na revalidatie bij blessure. Intensieve Inspanning leidt automatisch tot kleine ontstekingsreacties, die horen bij het trainingsproces en noodzakelijk zijn voor het gewenste trainingseffect. Op het juiste moment de juiste dosis omega 3 vetzuren innemen zou ontstekingsreacties bij atleten kunnen verminderen en spieropbouw stimuleren. Etixx Omega 3 is een hooggedoseerd visoliesupplement, rijk aan EPA, DHA en verrijkt met Vitamine D en E. EPA en DHA zijn aanwezig in triglyceridenvorm en in een gunstige 4/3 verhouding. Vitamine D draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem. Vitamine E is een anti-oxidant, die werd toegevoegd om oxidatie van de visolie te voorkomen, juist voldoende zonder risico op verstoring van trainingsadaptaties.


DOSERING

HOE en WANNEER moet ik Omega 3 innemen?
Neem 1-2 softgels per dag. In te nemen tijdens de maaltijd met een glas water.
ALLERGENENINFO
Zonder gluten – zonder lactose – zonder soja 

SAMENSTELLING

  per softgel 2 softgels 
 Omega 3   640 mg  1280 mg
 Waarvan EPA   320 mg  640 mg
 Waarvan DHA  240 mg   480 mg
 Vitamine E  3 mg (25% RI)  6 mg (50% RI)
 Vitamine D3  2,5 µg (50% RI)   5 µg (100% RI)


Ingrediëntenlijst:
omega-3-vetzuren (visolie), softgel (gelatine, geleermiddel (glycerol), water), D-alfatocoferol, cholecalciferol

Meer informatie
Merk Etixx
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Omega 3 - Etixx Sports Nutrition
Uw waardering