compressiesokken

compressiesokken

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Compressiesokken voor sport

Compressiesokken verbeteren de doorbloeding. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd waardoor je spieren minder snel zullen verzuren. Dat zorgt voor betere prestaties. Maar ook na je inspanning kan je compressiekousen aan doen om het spierherstel te versnellen. Dit technische stuk sportkleding zit erg strak en kost wat moeite om aan te trekken.

Compressie sokken kopen

Er zijn vele soorten compressie sportsokken te verkrijgen.En soms kan je als voor een tientje een paar kopen. Echter hierbij is ook goedkoop vaak duurkoop. Doe jezelf en je kuiten een plezier en let bij de koop goed op welke materialen er gebruikt zijn. Is de compressiesok naadloos? Dat is van belang wanneer de sok zo straks zit. Is de compressie wel optimaal? De sokken van Mico hebben een compressie certificaat waardoor je zeker weet dat de sokken doen wat je van ze verwacht. 

Beter herstellen met compressiekousen

Compressiekleding is ontworpen om je prestaties te vergroten en je sneller te doen herstellen na het sporten. Doordat je spieren minder verzuren kan het herstel ook sneller gaan. Maar een dag na je inspanning de compressiekousen dragen bevorderd het spierherstel ook.