Merken

 Weekend Warrior voert alleen de beste merken. Uitblinkers in kwaliteit en vertrouwen. 

Etixx sportvoeding logo

 

 Etixx sport   Compressport logo

Sportvoeding Etixx Sports Nutrition

     

Compressport compressiekleding

 

Etixx is ontwikkeld met, en wordt gebruikt door atleten die behoren tot de absolute wereldtop.Etixx heeft als missie het sport prestaties optimaal te ondersteunen door de ontwikkeling van een volledige productenlijn van unieke, innovatieve formules, gemaakt met superieure ingrediënten, ondersteund door een hoogkwalitatieve product testing.

Vandaag en in de toekomst, staat Etixx voor de gouden standaard in sportvoeding.

    

Compressport heeft hoogwaardige compressiekleding ontwikkeld. Op hun producten zit bij normaal gebruik maar liefst twee jaar garantie. 

Compressiekleding zorgt voor een betere doorbloeding en helpt bij spierherstel. De afvoer van afvalstoffen gaat sneller waardoor verzuring minder snel optreedt. 

Etixx is ontwikkeld met, en wordt gebruikt door atleten die behoren tot de absolute wereldtop.Etixx heeft als missie het sport prestaties optimaal te ondersteunen door de ontwikkeling van een volledige productenlijn van unieke, innovatieve formules, gemaakt met superieure ingrediënten, ondersteund door een hoogkwalitatieve product testing. Vandaag en in de toekomst, staat Etixx voor de gouden standaard in sportvoeding.