De kant en klaar maatschappij levert veel gemak maar heeft ook negatieve effecten. Vooral in onze voeding is dat te merken. Onbewust krijg je veel meer ingrediënten binnen die je lichaam eigenlijk helemaal geen goed doen. Sporters zijn vaak al erg bewust met hun voeding bezig maar kunnen daarbij vaak wel hulp gebruiken voor een optimale finetuning.

 

Voedingsadvies op maat

Sport met Hart geeft via Weekend Warrior een voedingsadvies op maat. Met die kennis kan je je eetpatroon zo indelen dat je alle negatieve ingrediënten achterwege laat. Je zal merken dat je lichaam fitter en sterker wordt.

Lees meer over dit product

 

Sportvasten

Sportvasten is een zeer populaire manier om je lichaam te laten omschakelen van koolhydraat verbranding naar vetverbranding. Tijdens een 10-daagse kuur wordt je door de deskundigen van Sport met Hart begeleid in het sportvasten. Met regelmaat wordt het effect op je lichaam gemonitord en heb je overleg met je sportvasten coach. 

Lees meer over dit product

 

Sport met Hart

Voor deze persoonlijke producten werken wij samen met Sport met Hart. Deze trainers hebben naast veel kennis over voeding, sport en functioneel trainen ook de kunde om het als een geheel te zien.

Sport met Hart heeft verschillende Personal Trainers die 1-op-1 begeleiden en functionele trainingen geven in kleine groepen. Naast de fysieke trainen hebben ze veel aandacht voor de levenstijl van de sporters. Door de visie van Sport met Hart op sport en voeding als geheel geven ze persoonlijk advies waardoor hun klanten vitaler en gezonder gaan leven. 

Klik hier voor de website van Sport met Hart