Daar lag de envelop met mijn nieuwe R2-tubes op de mat. Weekend Warrior gaf mij de mogelijkheid om de R2-tubes te testen. Als eerste ging er door mijn hoofd: "Hoe zal de kleur in het echt zijn? Zal de kleur overeenkomen met de website?"

Ik had gekozen voor de fel blauwe Tubes. Overeenkomend met mijn fel blauwe hardloop broekje. Het oog wilt ook wat zullen we maar zeggen.

compressport r2 tubes

Dresscode

De Tubes zijn verkrijgbaar in 10 kleuren, voor ieder wat wils. Van felle kleuren tot bescheiden zwart en wit.
En het bijkomende voordeel, de kleuren komen overeen met de site.

Ook zijn de R2-tubes te verkrijgen voor een klein prijsje, dus je kan nog eens afwisselen.

Waar ik een week naar uitkeek was het combineren van mijn fel blauwe Tubes met mijn fel blauwe hardloop broekje. Daar was mijn keuze op gebaseerd om voor die kleur Tubes te kiezen. Niets zo veranderlijker als een vrouw, uiteindelijk ging ik in een totaal zwart outfit met mijn blauwe Tubes de deur uit. Ik proef hier een voordeeltje, de Tubes zijn makkelijk te combineren met elk outfit!

 

Meeloper

In de jaren 60 werd hardlopen in openbare ruimte door menigeen geassocieerd met criminele activiteiten. Immers, zo was de gedachte, de politie moet je op de hielen zitten, waarom zou je anders rennen? Anno 2015 is het druk op de paden. Hardlopers in alle soorten en mate. De hipste outfits en de mooiste gadgets kan je scoren om het lopen nog plezieriger te maken. De Tubes zie je ook steeds vaker voorbij komen. Ik was benieuwd, zou het echt helpen? heeft het effect op mijn loopprestaties?

 

Liefde op het eerste gezicht

nadat ik de eerste keer met de Tubes had gelopen vond ik het fijn. Het gaf me de ondersteuning die ik eigenlijk nooit echt miste. Maar toen ik eenmaal met de Tubes had gelopen wilde ik niet meer zonder. Eigenlijk net zoals Milka Oreo, je mist het niet totdat je het eet, dan ben je verslaafd. De extra demping, de stevigheid aan je kuiten en de stabiliteit gaf mij het gevoel dat ik oneindig door kon rennen (gevoel he). Ook na het lopen had ik ontspannen kuiten ondanks de inspanning. Ik heb de Tubes nog niet gedragen bij langere afstanden dan 21 km maar ik denk dat wij boven die afstand ook de beste vrienden zullen zijn.

 

Mijn blauwe R2-Tubes zijn mijn Milka Oreo geworden.

 

Oke, To The Point

+

  • Verbeterde bloedafvoer en afvoer van afvalstoffen
  • Minder krampverschijnselen
  • Meer stabiliteit aan spieren
  • Extra demping tijdens rennen
  • In veel kleuren verkrijgbaar
  • Prijs/ kwaliteit top!

 

-

  • Benen worden voor de helft bruin
  • Kijk uit als je lange nagels hebt, zonde als ze scheuren tijdens het aantrekken van de Tubes
  • Niet meer zonder willen lopen

 

Wil je meer weten over Amber de Roode? Volg haar op Instagram.com/amberderoode.

compressport tubes