Na de succesvolle 5K coronasolorun werd op 16 mei de 10K editie gelopen. De organisatie van de soloruns heeft weekend Warrior als sponsor gevraagd voor dat event. 

Nu staat de derde CoronaSoloRun in de planning en wederom is Weekend Warrior sponsor van deze loop! En daar zijn we zeer trots op. 

 

Run against yourself, others and corona

Wil jij ook deelnemen aan deze wereldwijd toegankelijke run, dat kan! Kijk op de website van CoronaSoloRun hoe je je kan aanmelden. 

Nieuw bij de 3K run is dat er ook teams kunnen deelnemen. Lees er alles over op de website:

Coronasolorun website

 

Coronasoloruns

Het idee achter de corona solo runs is ontstaan door het vervallen van alle hardloopwedstrijden en recreative loopjes. Hardlopers missen het competatieve element en zochten naar een oplossing die corona proff uitgevoerd kan worden. Het solo lopen is daarbij een absolute voorwaarde. Via het populaire sportplatform Strava is een competitie opgezet en daarmee worden de resultaten bijgehouden.

 De 10K run van 16 mei kende 963 deelnemers uit maar liefst 36 landen! Op 27 juni is de 3K CoronasoloRun en ook dan prijkt Weekend Warrior weer op de startnummers van de solo deelnemers.