7 artikel(en)

per pagina

Nog vier dagen voordat ik aan de start sta van het Europees Kampioenschap Obstacle Course Racing in Duitsland. Na maanden van keihard trainen, gezond eten en genoeg rust, kan ik zeggen dat ik er klaar voor ben.

 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Angela

Just DO IT (again)

19-07-2015 14:38

En we zijn los! Het voelt een beetje als een fles champagne tegen een boot aangooien.
De opening van mijn trainingsperiode is vorige week van start gegaan.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Amber de Roode

R2 tubes on a mission

01-07-2015 15:12

5 jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen en inmiddels heb ik een licentie als run coach, een eigen hardloop programma en organiseer ik ook nog een hardloop evenement. Ook heb ik twee kindjes gekregen en nu heb ik als doel om de 10 kilometer onder de 50 minuten te lopen. Gaan de R2 tubes mij daarbij helpen?

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Mirte Ros

Race Recap - Hoorn Marathon

10-06-2015 16:43

Gastblogger Linda liep afgelopen weekend de 10 kilometer van Marathon Hoorn. Vandaag vertelt zij aan de lezers van Weekend Warrior hoe haar race verliep.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Linda Hoogeveen

Stilstaan is geen optie

18-05-2015 14:17

Daar lag de envelop met mijn nieuwe R2-tubes op de mat. Weekend Warrior gaf mij de mogelijkheid om de R2-tubes te testen.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Amber de Roode

r2 tubesKunnen compressie tubes spierpijn en blessures voorkomen? Ik vroeg het me al een tijdje af en door Weekend Warrior kon ik het testen. Zij stuurden me een paar knalroze R2 Tubes van Compressport toe, en daar rende ik mee door Leeuwarden. Vind jij het geen gezicht? Dikke pech, want ik vind ze cool!

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Danielle Sienema

Beginnen met hardlopen

13-03-2015 14:16

Wil je beginnen met hardlopen? Good for you! Wij moedigen je via de digitale weg aan en geven je graag een paar tips zodat jij verantwoord kunt starten.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Weekend Warrior

7 artikel(en)

per pagina