Toen ik de finish haalde was ik verkocht; dit is mijn sport!

Nog vier dagen voordat ik aan de start sta van het Europees Kampioenschap Obstacle Course Racing in Duitsland.Na maanden van keihard trainen, gezond eten en genoeg rust, kan ik zeggen dat ik er klaar voor ben.

 

Ik ben Angela, 27 jaar oud en ik heb een droom. Van kinds af aan ben ik sportief en beoefen ik verschillende sporten. Paardrijden, voetbal, karate, tennis, fitness, noem maar op. Toen was daar een jaar of 4 geleden MudMasters in Biddinghuizen Maanden lang was ik daar voor aan het trainen om het 12 kilometer lange parcours met heel veel obstacles te kunnen halen. Toen ik de finish haalde was ik verkocht; dit is mijn sport!

 

Helaas heb ik na een jaar obstacle runs gelopen te hebben, een blessure gekregen aan mijn knie. Iets met te fanatiek en te veel willen. Door rust, mijn spieren goed te trainen en langzaam de kilometers weer op te bouwen, ben ik weer op mijn oude niveau. Of misschien wel veel verder dan dat.

 

Vorig jaar had ik een nieuwe uitdaging nodig en wilde ik mij kwalificeren voor het EK en WK obstacle run. Samen met mijn coach, mijn team, de fysio en de mensen om mij heen, besloot ik dat ik er voor moest gaan.

 

En hier zit ik dan, een paar dagen voor het EK! Ik heb het geflikt. Ik ben voor zowel het EK als het WK gekwalificeerd. En ik ga jullie daar in mee nemen de aankomende maanden. Naast dat ik producten ga testen tijdens mijn trainingen, vertel ik jullie ook waar ik mee bezig ben.

 

Wie van jullie heeft ook al eens mee gedaan aan een obstacle run? En wat willen jullie weten van obstacle running? Let me know!