Crèmes

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Sport cremes voor optimale huidbescherming

Huidbescherming is vaak een sluitpost voor veel sporters maar het is wel van groot belang je huid goed te beschemen. Met sportbalsem of sportcreme kan je een anti wrijving laagje op je huid aanbrengen. De zogenaamde chamois crème heeft een anti schuur effect en houdt je huid gezond en heel. 

Anti frictie creme

De soepele, verfrissende en effectieve anti frictie crèmes gaan uren mee, zodat je met een gerust gevoel kunt fietsen of trainen, wetende dat je wordt beschermd tegen schuren, zadelblaasjes, wrijvingsbrandwonden en huidirritatie door wrijven. Deze anti schuurcreme zijn er ook speciaal voor vrouwen

Sport zonnebrandcreme

Veel mensen zijn uren buiten om wedstrijden te spelen of om te trainen. Wielrenners, hardlopers, triatleten, tennisspelers en teamsporters als voetballers of hockeyers. Allemaal ondervinden ze problemen door verbranding van de huid door de zon. En hoewel er vele producten voor verkijgbaar zijn kiezen sporters vaker voor verbranding dan vooraf insmeren met een huidbescherming. Vaak worden de zonnebrandcremes als hinderlijk bij het sporten ervaren. Weekend Warrior heeft speciale sporters zonnenbrandcreme in haar assortiment die geen gebruiksbezwaren heeft zodat sporters zich optimaal kunnen beschermen tegen de zon.

Sportbalsem

De sportbalsem heeft dezelfde werking als een sportcrème maar is in deze vorm makkelijker op te brengen. Vooral tri atleten houden van deze vorm omdat ze snel en zonder kliederen de balsem kunnen (laten) aanbrengen tijdens het wisselen van sport.