Compressport

Artikelen 1 tot 12 van 22 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 22 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Compressport

Compressport is een internationaal sportmerk dat zich volledig richt op compressiekleding. Compressport werkt nauw samen met medici, atleten en producenten van medische compressie om zo tot een optimaal resultaat te komen. Dankzij de kennis van het menselijk lichaam van gespecialiseerde doktoren, de ervaringen van atleten en de kennis van compressie materiaal van producenten, weet Compressport een onevenaarbare collectie compressiekleding te ontwikkelen. Het sportmerk wordt dan ook wereldwijd omarmd door sporters. In het bijzonder hardlopers, wielrenners, triatleten en trailrunners.

Collectie Hardlopen

Je vindt in onze webshop de volledige hardloopcollectie van Compressport. Op alle items wordt standaard 10% korting gegeven.

Compressport hardloopbroek
Compressport hardloopshirt
Compressport hardloopsokken
Compressport onderkleding
Compressport hardloopaccessoires

Collectie Wielrennen

Je vindt in onze webshop de volledige wielrencollectie van Compressport. Op alle items wordt standaard 10% korting gegeven.

Compressport fietsbroek
Compressport fietsshirt
Compressport fietssokken
Compressport fietsaccessoires

Collectie Triathlon

Je vindt in onze webshop de volledige triathloncollectie van Compressport. Op alle items wordt standaard 10% korting gegeven.

Compressport triathlonbroek
Compressport triathlonshirt
Compressport triathlon sokken
Compressport triathlon accessoires

Compressport Sale

In onze outlet vind je artikelen van Compressport uit de oude collectie. Verschil in kwaliteit is er niet, het zijn puur en alleen visuele aspecten die nèt ietsje anders zijn. Dus als jij er niet perse in de allernieuwste collectie bij wilt lopen, dan ben je volgens ons gewoon héél slim als je in onze outlet koopt. Je korting kan namelijk oplopen tot 50%!